Michiel Jonckheere trekt aan de alarmbel bij KV Oostende: "Anders hebben we volgend seizoen een erg groot probleem"
Redactie
| 1 reacties
Michiel Jonckheere trekt aan de alarmbel bij KV Oostende: "Anders hebben we volgend seizoen een erg groot probleem"
Foto: © photonews

KV Oostende sleept zich naar het einde van het seizoen, zoveel is duidelijk. Ook in play-off 2 kan het zich schijnbaar moeilijk opladen en loopt het in sommige wedstrijden voor geen meter. Michiel Jonckheere is streng.

Ook tegen KVC Westerlo werd opnieuw verloren na een erg matige pot voetbal van de Kustboys uit: "Eigenlijk is het schandalig. Ik kan enorm veel woorden opnemen, maar ik ga het niet doen. We moeten gewoon de match vergeten en volgend seizoen opnieuw starten."

Al zal het volgend jaar dan wel anders én beter moeten: "Hopelijk komt er wat kwaliteit bij, anders hebben we een groot probleem", was de middenvelder van KV Oostende streng. "De focus moet nu al liggen op volgend seizoen."

Er moet vers bloed komen en er moet kwaliteit bij

"Dit seizoen is superslecht geweest. We mogen nog blij zijn dat we nog in eerste klasse zitten. We moeten een heel nieuwe weg inslaan. Dat is al gebeurd met de nieuwe trainer, maar er zal nog meer moeten gebeuren."

Jonckheere beseft dat er flink wat nieuwkomers zullen moeten komen: "Er moet vers bloed komen en er moet kwaliteit bij. Als dat niet gaat gebeuren, dan gaat het opnieuw een heel moeilijk jaar worden. Ik kijk er vooral naar uit zelf nog eens een seizoen te kunnen starten zonder kwaaltjes."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties