Beerschot Wilrijk komt met nieuwe naam en nieuw logo: "Alles terug naar het oude"
Redactie
| 94 reacties

Zaterdag kondigt Beerschot Wilrijk een naamsverandering aan

Beerschot Wilrijk komt met nieuwe naam en nieuw logo: "Alles terug naar het oude"

Groot nieuws bij Beerschot Wilrijk! De club kondigde enkele veranderingen aan, in de zin dat op de laatste thuismatch van het seizoen, zaterdag tegen KV Oostende, er een nieuw logo en een nieuwe naam zal worden onthuld.

De club zal dus niet langer door het leven gaan als KFCO Beerschot Wilrijk. Maar wat denken de fans daarvan? “Volgens seizoen spelen we ook opnieuw met stamnummer 13 en als je die terugneemt, ja dan moet alles weer terug naar het oude”, oordeelde Frank De Lee van Supportersclub 1914.

“Voor de rest kan ik er moeilijk iets over kwijt. Ik weet absoluut niet wat er gaat gebeuren. Ik verwacht wel iets positiefs. Dat ligt in de lijn van het goede bestuurswerk van de club”, ging hij verder.

Wilrijk

Als De Lee zaterdag naar de match gaat heeft hij al 33 jaar geen uit- en thuismatch gemist. “Beerschot is Beerschot. En ik zal altijd achter mijn club staan. GBA of Beerschot Wilrijk, dat maakt voor mij allemaal niet veel uit”, aldus de hondstrouwe fan.

Mogelijk verdwijnt ‘Wilrijk’ uit de naam van de club, maar dat stoort De Lee niet. “De twee clubs hebben elkaar destijds gevonden. Het was een echte win-winsituatie”, besloot hij.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties