Nainggolan en Castagne nog steeds niet zeker van Champions League-ticket

Simon Wauters

AC Milan heeft zondagavond met 2-0 gewonnen van degradant Frosinone. Milan blijft zo in de race voor een Champions League-ticket.

Krzysztof Piatek en Suso scoorden in het eerste kwartier van de tweede helft. AC Milan-doelman Gianluigi Donnarumma stopte in het begin van de tweede helft een strafschop.

Door de overwinning blijft AC Milan kans maken op een plek in de top vier. AC Milan telt nu evenveel punten als nummer vier Atalanta. Inter staat derde met één punt meer.

AS Roma staat zesde met twee punten minder dan Milan en Atalanta. Roma en Milan spelen nog één wedstrijd, Inter en Atalanta nog twee.

Voor Radja Nainggolan (Inter) en Timothy Castagne (Atalanta) is het ticket voor de Champions League dus nog niet binnen.