Chelsea wil clubicoon aanstellen als opvolger van Sarri
Johan Walckiers
Johan Walckiers
| 2 reacties

Chelsea wil Frank Lampard aanstellen als coach voor volgend seizoen

Chelsea wil clubicoon aanstellen als opvolger van Sarri
Foto: © photonews

Maurizio Sarri beleeft een woelig seizoen als coach van Chelsea. Hoewel hij de Blues naar de top vier loodste en de finale van de Europa League bereikte, lijkt zijn verhaal in Londen deze maand af te lopen.

Volgens Sky Italia wil Chelsea de Italiaan namelijk vervangen door een levende legende op Stamford Bridge en de Premier League in het algemeen: Frank Lampard.

De ex-middenvelder speelde van 2001 tot 2014 640 wedstrijden voor Chelsea. Hij won de Champions League en drie keer de Premier League.

Vorige zomer begon hij aan zijn trainerscarrière bij Derby County in de Engelse tweede klasse. Derby speelt volgende week maandag nog de finale van de eindronde voor promotie naar de Premier League tegen Aston Villa.

Lampard ligt wel nog tot de zomer van 2021 onder contract bij The Rams. Chelsea moet dus sowieso ook met Derby rond de tafel gaan zitten.

Chelsea speelt volgende week woensdag nog de finale van de Europa League tegen Arsenal. Het wordt dus wellicht de laatste wedstrijd van Sarri in loondienst van de Blues.  

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Ontvang het voetbalnieuws van jouw favoriete ploeg per mail

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

The Championship

Nieuwste reacties