"Een heel slecht seizoen is niet altijd heel slecht" en "Het donkerste moment van de nacht ..."

"Een heel slecht seizoen is niet altijd heel slecht" en "Het donkerste moment van de nacht ..."
Foto: © photonews

Het was een heel erg lastig seizoen voor Zulte Waregem, maar Francky Dury geeft de strijd niet op en wil naar volgend seizoen toe er opnieuw staan met Essevee. En dan kan er heel veel geleerd worden van een seizoen als het afgelopen jaar.

"Een heel slecht seizoen meemaken is niet altijd heel slecht", gaf Francky Dury aan. "Niet dat het goed is, maar als je de juiste keuzes maakt, is het heel erg leerrijk."

Dury maakte de vergelijking met vorig seizoen: "We speelden prima in play-off 2 en wonnen de finale tegen Lokeren, maar werden weggespeeld in Genk. En dit seizoen hadden we een heel moeilijk seizoen."

Keuzes worden belangrijk, maar we zijn op de goede weg

"De keuzes die we nu moeten maken, zijn heel belangrijke. We willen met dit team volgend seizoen opnieuw meespelen om de linkerkolom of de top-6, maar dan zal er een en ander moeten gebeuren", beseft Dury dat er werk aan de winkel is. 

Maar er ligt al een en ander op tafel: "We zijn op zoek sinds enkele maanden en hebben al heel veel gesproken met het bestuur. We zijn op de goede weg om de profielen in te vullen die we nodig hebben. We gaan ermee aan de slag en hopen goede namen binnen te halen."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 2

Nieuwste reacties