Interview "Een van de beste op de planeet": Christian Wilhelmsson laat zich vol lof uit over terugkeer Vincent Kompany naar Anderlecht
Alexandre Fiammetti
Alexandre Fiammetti
| 3 reacties
"Een van de beste op de planeet": Christian Wilhelmsson laat zich vol lof uit over terugkeer Vincent Kompany naar Anderlecht
Foto: © photonews

De play-offs van RSC Anderlecht waren er om snel te vergeten, maar de komst van Vincent Kompany heeft wel voor een nieuw elan richting de toekomst gezorgd.

Na dertien jaar maakt Vincent Kompany zijn terugkeer naar Anderlecht, waar het voor hem allemaal begon. Toen speelde hij samen met onder meer Christian Wilhelmsson. "Ik ben echt blij voor hem én voor RSC Anderlecht", geeft de Zweed aan in gesprek met onze redactie.

"Hij heeft zoveel weten te verwezenlijken en heeft heel veel titels en prijzen gepakt, dikke chapeau. Hij hoort bij de beste verdedigers van de planeet en is een echte wereldklassespeler. Dat hij nu de club van zijn hart wil op de rails zetten? Dat is bewonderingswaardig."

"Vincent zal wel weten wat hij doet, hij denkt altijd goed na voor hij iets doet en zal het hoofd niet snel laten zakken in dit project", aldus nog Wilhelmsson over de rol van Kompany als speler-trainer vanaf het nieuwe seizoen. 

De Zweed komt alvast zeker een keertje kijken: "1000% zeker dat ik eens kom kijken ja, voor hem, de supporters en de club. Het is lang geleden dat ik nog eens kwam, nu is alles ideaal om zeker eens langs te komen."

Meer nieuws

Meer nieuws