Verwacht niet te veel wijzigingen bij de Rode Duivels: "We willen zo weinig mogelijk wisselen"
Aernout Van Lindt
Aernout Van Lindt vanuit Tubeke
| 7 reacties

Roberto Martinez kan op al zijn Rode Duivels rekenen en wil zo weinig mogelijk wisselen

Verwacht niet te veel wijzigingen bij de Rode Duivels: "We willen zo weinig mogelijk wisselen"

Bondscoach Roberto Martinez gaf maandagnamiddag een update over de fitheid van zijn spelers en had alleen maar goed nieuws voor de aanwezige pers. "Iedereen is klaar voor de match van dinsdag."

Het enige vraagteken stond achter de naam van Dries Mertens, de maker van het openingsdoelpunt zaterdag. "Dries Mertens heeft een tikje op de enkel gekregen, maar hij is fit. Het is verrassend om te zien dat iedereen klaar is", zei de bondscoach nog geen 48 uur na de match tegen Kazachstan.

Origi, E. Hazard en Mertens (vlnr.) op de training van maandag 10 juni

Slechts twee volledige dagen tussen de matchen is krap, maar niet onoverkomelijk voor deze groep. "Wie helemaal gerecupereerd is, zal spelen. Het zal van de training van vandaag (maandag, nvrd.) afhangen hoeveel we al dan niet zullen wisselen. Sommigen hebben 48 uur nodig om te recupereren, we gaan dat nu bekijken."

"We willen zo weinig mogelijk wisselen. Het is onze laatste thuismatch tot in oktober, dus deze drie punten worden heel erg belangrijk voor ons met oog op de rest van de competitie", aldus Martinez, die niet wil experimenteren en zal gaan voor zijn sterkste elf.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Ontvang het voetbalnieuws van jouw favoriete ploeg per mail

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties