🎥 Kanonskogel van Insigne leidt Italiaanse remonte in

Italië had het gisterenavond knap lastig tegen Bosnië-Herzegovina. Het duurde tot diep in de tweede helft vooraleer het op voorsprong kon komen. Door deze overwinning behoudt Italië het maximum van de punten.

Het was Edin Dzeko die de Italiaanse supporters met verstomming sloeg toen hij in de 32ste minuut de 0-1 aantekende. Het was pas in de 49ste minuut dat de Squadra azzuri hier iets tegenover konden zetten... en hoe!!! Een corner werd naar de rand van de zestien meter verstuurd, waarna Insigne de bal in één tijd enig mooi tegen de touwen joeg.

Het Italiaanse feestje werd nog compleet toen Marco Verratti in de 86ste minuut de verlossende 2-1 binnenwerkte.

Deja vu?!

Het doelpunt van pocketaanvaller Insigne doet ons terugdenken aan enkele wereldgoals uit het verleden. In onderstaande compilatie ziet u onder meer Totti, Robben, Giovinco, Altintop en andere sterren passeren.