Ampomah legt uit waarom hij niet op training verscheen: "Ik lag gewoon in mijn bed"
Simon Wauters
Simon Wauters
| 1 reacties

Volgens Nana Ampomah gaat het om een misverstand

Ampomah legt uit waarom hij niet op training verscheen: "Ik lag gewoon in mijn bed"
Foto: © photonews

Nana Ampomah werd vandaag op training verwacht bij Waasland-Beveren, maar de Ghanees daagde niet op. Wou hij op die manier een transfer afdwingen?

Volgens Ampomah zelf alleszins niet. In een gesprek met TV Oost reageerde hij op de commotie. “Ik ben hier niet blij mee. Ik heb mij altijd professioneel gedragen. Dit is niet het moment om het te verpesten. Ik dacht dat ik pas morgen moest trainen. Het was een misverstand. Ik lag gewoon in mijn bed.”

Ook Danny De Maesschalk, sportief manager van de club reageerde op het incidentje. “Aangezien wij een club zijn die jongeren kansen geeft, weten dat jongeren fouten maken en hij ook zelf beseft dat hij fout was, zal hij morgen gewoon meetrainen. Hij zal een sanctie krijgen, zoals elke speler die op training ontbreekt.”

Ampomah kreeg ook de vraag waar hij volgend seizoen speelt. “China is op dit moment geen optie voor mij. Ik moet aan veel dingen denken, maar Club Brugge zou een goede stap zijn.”

De flankaanvaller heeft een persoonlijk akkoord met Club Brugge. Nu moeten de West-Vlamingen nog tot een akkoord komen met Waasland-Beveren.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties