"Omdat een of andere idioot schreef dat ik conflict had met Ghelamco?" Bölöni bijt van zich af, vriend van Mbappé als tester op training Antwerp

Redactie
| 4 reacties
"Omdat een of andere idioot schreef dat ik conflict had met Ghelamco?" Bölöni bijt van zich af, vriend van Mbappé als tester op training Antwerp

Volg Antwerp nu via WhatsApp!

Antwerp is de voorbereiding op het nieuwe seizoen begonnen met een eerste training, zonder heel wat spelers. Toch maken ze zich nog geen zorgen op De Bosuil.

Coach Bölöni is er in ieder geval wél nog bij: "Ik verlengde een jaar geleden mijn contract tot 2020. Iedereen bleef maar polsen tijdens de play-offs, maar ik had nog een contract en ik verstond niet vanwaar de vragen bleven komen", aldus de oefenmeester in Gazet van Antwerpen.

"In het leven ben je nergens zeker van, maar vanwaar kwamen al die vragen? Toch niet om me kwaad te maken? Allicht was het omdat een of andere idioot had geschreven dat ik een conflict had met Ghelamco."

Zullen kleedkamer opnieuw moeten vullen

De coach beseft dat er ook versterking bij zal moeten in Antwerpen: "We zullen de kleedkamer opnieuw moeten vullen. We hebben versterking nodig in elke linie en ook Belgen, want we zaten de laatste matchen al op de limiet. Arslanagic? Hij is hier nog hé, wil je er een weddenschap over houden?"

Ook aanvoerder Faris Haroun maakt zich nog geen zorgen: "Neen, ik maak me niet ongerust. Het is nog vroeg. Geen enkele ploeg is vanaf de eerste dag compleet. We kennen het netwerk van meneer D’Onofrio. Ik vertrouw erop dat de sportieve cel net als de voorbije twee jaar zijn huiswerk tijdig klaar heeft. Toen namen we ook telkens een goede start.”

Tester

Het doelmannenprobleem bij Antwerp werd opgelost door de twee jonkies Chevaugh Thiam en Kacper Pasztaleniec, die een week mogen proeven van de A-kern. Met Joé Kobo was er ook een jonge, Franse tester aanwezig. Hij is een goede vriend van ... Mbappé. 

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties