Dimitri de Condé laat zich uit over de situatie van Malinovskyi en erkent miljoenenbod
Hannes Van Gael
Hannes Van Gael
| 5 reacties

Dimitri de Condé (KRC Genk) laat zich uit over de interesse van Sampdoria in Ruslan Malinovskyi

Dimitri de Condé laat zich uit over de situatie van Malinovskyi en erkent miljoenenbod
Foto: © photonews

Ruslan Malinovskyi keert pas op 1 juli terug bij Racing Genk, maar de Oekraïner is een van de hot topics in en rond de Luminus Arena. Verschillende Italiaanse clubs zouden hem graag willen kopen van Genk. Dat kan niet zonder een correcte prijs te betalen vindt Dimitri de Condé.

De technisch directeur van KRC Genk erkende voor de camera van VTM Nieuws dat er wel degelijk interesse is van Sampdoria. "Er is nog niks concreet, laat staan een akkoord", aldus Dimitri de Condé.

"Maandag zullen we met Ruslan de situatie bespreken en we weten wat hij wil. We willen hem graag hier houden, maar als we hem niet kunnen overtuigen hoop ik dat de clubs het correct afhandelen. Als de clubs geen correct bedrag bieden, hoop ik dat Ruslan onze kant van het verhaal snapt", legde hij uit.

Bod van 10.5 miljoen

Een vraagprijs van 20M euro doet de ronde, maar daar wou De Condé niet dieper op ingaan. "Een correcte prijs? Dat zullen we aan het einde van de rit wel zien. Het is een kwestie van vraag, aanbod en gezond verstand. Eén club heeft al 10.5 miljoen geboden. Dat is gezien de huidige marktsituatie geen juist bedrag", besloot de TD van de landskampioen.

Ontvang het voetbalnieuws van jouw favoriete ploeg per mail

Meer nieuws

Meer nieuws