Thiago Mendes trekt naar Lyon

Redactie
Thiago Mendes trekt naar Lyon
Foto: © Photonews

De transfergeruchten, het laatste transfernieuws en officiële transfers vliegen ons om de oren. Bij Voetbalkrant zetten wij alles voor u op een rijtje zodat u tijdens deze mercato niets hoeft te missen! Op 28/03 hebben we transfernieuws en transfergeruchten voor u over: Tielemans - Alderweireld - Van Damme - Chevalier - Denswil - Samatta - Wesley - Bronn

Thiago Mendes trekt naar Lyon

Thiago Mendes ruilt Lille officieel in voor Olympique Lyon. Die deal is inmiddels bekendgemaakt door de Franse club.

Transfernieuws en Transfergeruchten 03/07

Middlesbrough FC wil Ally Samatta overnemen van KRC Genk

KRC Genk zag met Leandro Trossard al een absolute sterkhouder vertrekken, maar in Limburg beseft men maar al te goed dat er nog zullen volgen. Ook uit Engeland is er nu concrete belangstelling. (Lees meer)


Club Brugge is absolute sterkhouder nu ook echt kwijt

Stefano Denswil verlaat Club Brugge voor Bologna FC 1909

Stefano Denswil is niet langer een speler van Club Brugge. De deal moet dan wel nog geofficialiseerd worden, maar de Nederlander verkast naar de Serie A. (Lees meer)


Straf: Lukaku, Tielemans & co kunnen RSC Anderlecht deze zomer nog meer dan vijf miljoen euro opleveren

Youri Tielemans lijkt op weg naar Leicester City. En dat is ook goed nieuws voor ... RSC Anderlecht. Zij mogen zich aan enkele leuke bonussen verwachten. (Lees meer)


Atlético doet ook inkomende actie

Héctor Herrera komt transfervrij de rangen van Atlético Madrid vervoegen. Dat nieuws is zo goed als officieel. 


Tottenham wil Alderweireld naar AS Roma laten gaan en heeft bijbedoelingen

Over een jaar loopt het contract van Toby Alderweireld bij Tottenham af. Als een club voor 25 juli met 28 miljoen euro over de brug komt, dan zijn ze contractueel verplicht om de Rode Duivel te laten gaan. Voorlopig is er van een nieuwe club voor Alderweireld nog geen sprake. (Lees meer)


Alexander Maes (Beerschot) wordt het hof gemaakt KV Mechelen

Een overstap maken van Beerschot naar KV Mechelen is dezer dagen een straffe move, maar toch zou Malinwa zijn zinnen gezet hebben op een sleutelspeler van de Mannekes. Al wordt dat in alle toonaarden ontkend door zijn entourage. (Lees meer)


Kortrijk zet prijs op Chevalier

Teddy Chevalier mag niet gratis vertrekken bij KV Kortrijk. Ze willen minstens een half miljoen euro voor de spits vangen. 


Club Brugge gaat vol voor één piste en heeft (bijna) beet
Foto: © photonews

Club Brugge gaat vol voor één piste en heeft (bijna) beet

Club Brugge staat alweer een stap dichter in de zoektocht naar versterking. Een prioriteit ligt op tafel, een deal is nakend. (Lees meer)


Martin Hongla is de derde zomertransfer van Antwerp

Antwerp heeft haar derde zomertransfer voorgesteld en opnieuw is het een verdedigend ingestelde speler. Martin Hongla komt over van het tweede team van Granada. (Lees meer)


Bushiri verlaat KV Oostende voor Norwich

Rocky Bushiri keerde na het afgelopen seizoen terug naar Oostende na een uitleenbeurt bij Eupen, maar lang heeft zijn verblijf aan de kust niet geduurd. De centrale verdediger trekt naar Norwich FC. (Lees meer)


OFFICIEEL: He's back: Sporting Lokeren haalt Van Damme in huis

Dinsdag liet Sporting Lokeren al weten dat ze om vandaag om 11u30 groot nieuws aan te kondigen hebben. En het is inderdaad een stevige transfer die de Waaslanders vandaag gaan bekendmaken. Niemand minder dan Jelle Van Damme komt de ploeg versterken. (Lees meer)


Tukker Time: Red Flame Vanmechelen ruilt PSG in voor ambitieuze club in Nederland

Na een moeilijk seizoen wil Davinia Vanmechelen de knop opnieuw omdraaien. En dat zal ze doen bij een nieuwe, ambitieuze club. (Lees meer)


OFFICIEEL: KRC Genk geeft vierde aanwinst contract voor vijf seizoenen

OFFICIEEL: KRC Genk geeft vierde aanwinst contract voor vijf seizoenen

Racing Genk werd afgelopen seizoen kampioen, maar moet vrezen voor het vertrek van verschillende sterkhouders en zag Leandro Trossard al naar Brighton & Hove Albion vertrekken. En dus schieten ze zelf ook hard in actie. (Lees meer)


AA Gent heeft een bod gedaan op Ngadeu van Slavia Praag

AA Gent wil zijn verdediging blijven versterken. Nadat het eerder Yem, Lustig, Van den Bergh en Castro-Montes al binnenhaalde, richt het nu zijn pijlen op een Kameroens international. (Lees meer)


Wesley Moraes wil zijn recordsom waarmaken bij Aston Villa

Wesley Moraes werd dinsdag officieel voorgesteld bij Aston Villa. De Braziliaanse spits werd voor zowel Club Brugge als Aston Villa een recordtransfer. En die zware verwachtingen wil hij inlossen... (Lees meer)


'Maguire naar Arsenal? Gunners doen een serieus bod, maar ...'

Arsenal zou een bod hebben gedaan van om en bij de 55 miljoen euro voor Harry Maguire. Leicester wil uiteraard (veel) meer voor de Engelse international.


Antwerp wil de Kameroense verdediger Martin Hongla

Antwerp zit niet stil, want Laszlo Bölöni heeft personeel nodig. Liefst zo snel mogelijk. Junior Pius en Ritchie De Laet zijn al geland en een derde versterking zou wel eens snel kunnen volgen. The Great Old zet in op de 21-jarige Kameroense verdediger, Martin Hongla, schrijft GvA. (Lees meer)


Zulte Waregem heeft interesse in Tom Dele-Bashiru van Manchester City

Zulte Waregem heeft - gezien de oefenmatchen tot nu toe - wel nog wat versterking nodig om een nieuw rampseizoen te vermijden. De West-Vlamingen zijn dan ook nog niet klaar op de transfermarkt. (Lees meer)


Ake naar Man City?

Nathan Ake zou volgens diverse Engelse bronnen wel eens Bournemouth kunnen inruilen voor Manchester City. 


United wil toeslaan voor U21-ster Spanje

Manchester United wil volgens de Spaanse pers toeslaan en heeft meer dan 40 miljoen euro veil voor Dani Olmo van Dinamo Zagreb.


Teddy Chevalier wil zijn transfer naar Valenciennes forceren

KV Kortrijk heeft weer prijs met Teddy Chevalier. De Franse aanvaller doet bij zijn tweede passage in het Guldensporenstadion exact hetzelfde als bij zijn eerste. Namelijk met alle middellen een transfer proberen forceren. (Lees meer)



Transfernieuws en Transfergeruchten 02/07 Transfernieuws en Transfergeruchten 04/07

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties