Vlap over zijn nummer 10, Verschaeren en het foutje over Vanaken

Hannes Van Gael
Hannes Van Gael
| 49 reacties
Vlap over zijn nummer 10, Verschaeren en het foutje over Vanaken
Foto: © photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

We moeten Michel Vlap, een van de zomeraanwinsten van Anderlecht, nog beter leren kennen. Aan de hand van enkele supportersvragen kreeg hij de kans om zich voor te stellen. Wij pikten er drie uit.

Michel Vlap was ietwat verrast toen hij het rugnummer tien aangeboden kreeg. "Ik heb niet bijzonder veel met rugnummers. Het is maar een getal en je moet jezelf op het veld tonen. Anderzijds toont het wel aan dat ze vertrouwen in me hebben."

Verschaeren

Er werd hem ook gevraagd naar de samenwerking met Yari Verschaeren. "Het is een mooie voetballer om te zien. Ik zag hem al bezig tegen Gent. Hij is snel, draait makkelijk weg en speelt goed samen met zijn ploegmaats. Ik zie mezelf zeker samen spelen met hem."

Vanaken

Enkele dagen geleden ging de Nederlander de mist in bij een vraag over Vanaken. Dat zette hij nu even recht. "Ik kende zijn naam, maar ik dacht dat het een gewezen voetballer was. Hij heeft al heel wat prijzen gepakt voor zijn club en voor zichzelf. Ik denk dus dat het een goeie speler is en ik zal hem nog wel tegenkomen in de competitie. Ik kijk er al naar uit", besloot Vlap.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties