Zulte Waregem scoort hattrick op de transfermarkt: "Meteen op m'n gemak dankzij De Fauw"
Hannes Van Gael
Hannes Van Gael
| 0 reacties

Zulte Waregem haalde op een dag drie nieuwe spelers in huis: Timotheou, Kainourgios en Larin

Zulte Waregem scoort hattrick op de transfermarkt: "Meteen op m'n gemak dankzij De Fauw"
Foto: Essevee

Zulte Waregem lijkt er wel een patent op te hebben: drie aanwinsten op een erg korte periode aankondigen. Tijdens de wintermercato gebeurde het met Seck - Sylla - Peeters, nu was het de beurt aan het trio Larin - Kainourgios - Timotheu.

Vrijdag werd de komst van Larin aangekondigd, zaterdag was het de beurt aan Timotheu en Kainourgios. Na de inkomende transfers van Dimitri Oberlin, Cameron Humphreys en Luka Zarandia vormden ze aanwinsten nummer vier, vijf en zes voor Zulte Waregem.

Larin werd al een poos genoemd bij Essevee, maar de officiële bekendmaking liet wat op zich wachten. "De club gelooft heel sterk in mijn kwaliteiten. Dat geeft me enorm veel motivatie om het beste van mezelf te geven", blikte hij vol vertrouwen vooruit op de competitie.

Tester

Timotheu kwam over van Schalke, tekende tot 2021 en heeft een optie tot 2022. Het is een linksvoetige centrale verdediger en is afkomstig van Australië. Daar speelde de 21-jarige Timotheu bij Sydney FC, Blacktown City en Sydney Olympic.

Nikos Kainourgios is niet volledig nieuw bij Essevee. Hij traint al even mee met de club en scoorde in de oefenpot tegen Cercle. "Alles oogt hier erg professioneel. Mijn ontvangst was aangenaam en dankzij Davy De Fauw voelde ik me meteen op mijn gemak", aldus de Griekse linksachter die 20 jaar jong is.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Ontvang het voetbalnieuws van jouw favoriete ploeg per mail

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties