Positief of negatief... KVM-coach Vrancken wil snel duidelijkheid: "Door zijn vertrek ook al een extra leemte"

Positief of negatief... KVM-coach Vrancken wil snel duidelijkheid: "Door zijn vertrek ook al een extra leemte"
Foto: © photonews

Volg KV Mechelen nu via WhatsApp!

KV Mechelen is op oefenstage vertrokken met het zwaard van Damocles boven het hoofd. De uitspraak van het BAS moet immers één van de volgende dag vallen. Maar positief of negatief, Wouter Vrancken hoopt zo snel mogelijk duidelijkheid te hebben...

Want intussen is hij op oefenstage vertrokken zonder echte versterkingen. "Als de uitspraak er is, dan gaan we meteen schakelen om onze transferobjectieven binnen te halen. Wat mij betreft mag die versterking liever vroeg dan laat komen", geeft hij aan in GvA.

"Het vertrek van Mera heeft voor een extra leemte gezorgd die dringend moet worden ingevuld en ook spelers als Matthys en De Witte zijn voorlopig nog niet vervangen. Maar alleen maar spelers halen om de hoop te vergroten heeft geen zin. We moeten gaan voor méér kwaliteit.”

Panikeren?

KV Mechelen heeft nog maar een paar weken voor de competitie begint. En er zijn nog geen transfers gedaan. “Of de tijd dringt? Enerzijds wel, maar anderzijds zie ik clubs die zeker zijn van 1A en die toch nog niet veel hebben gedaan op transfervlak. Sint-Truiden bijvoorbeeld. Panikeren doe ik niet, maar als trainer heb je altijd liever vandaag dan morgen je kern helemaal compleet.”

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties