De Camargo, Verrips en Engvall willen blijven

Redactie
De Camargo, Verrips en Engvall willen blijven
Foto: © Photonews

De transfergeruchten, het laatste transfernieuws en officiële transfers vliegen ons om de oren. Bij Voetbalkrant zetten wij alles voor u op een rijtje zodat u tijdens deze mercato niets hoeft te missen! Op 28/03 hebben we transfernieuws en transfergeruchten voor u over: Lukaku - Praet - Alderweireld - Dejaegere - Griezmann - Griezmann - Hairemans - Coryn

De Camargo, Verrips en Engvall willen blijven

De Camargo, Verrips en Engvall willen blijven bij KV Mechelen nu duidelijk is geworden dat ze volgend seizoen in 1A zullen uitkomen. 

Transfernieuws en Transfergeruchten 12/07

Fabian Delph kan Manchester City verruilen voor Everton

Everton kent voorlopig nog een rustige transferzomer. The Toffees plukten André Gomes wel al definitief weg bij FC Barcelona en hopen nu ook op een polyvalente middenvelder van Manchester City. (Lees meer)


Nicolo Barella tekent bij Inter

Inter Milaan is bezig aan een intense transferzomer. De Italiaanse club haalde al Diego Godin, Valentino Lazaro en Stefano Sensi binnen en pakt nu opnieuw uit met een Italiaans international. (Lees meer)


Arnaud Souquet mag deze zomer bij AA Gent vertrekken

AA Gent haalde deze zomer al heel wat rechtsbacks binnen en er zal vermoedelijk ook een vertrekken. Er is alvast Franse interesse. (Lees meer)


Red Flame Jana Coryn komt terug naar België

Bij de Belgian Red Flames valt er dezer dagen nog wel wat transfernieuws te rapen. Zo keert een Red Flame terug naar België. (Lees meer)


Edson Alvarez moet de opvolger van de Ligt worden bij Ajax

Er is al maanden enorm veel commotie rond, maar de transfer van Matthijs de Ligt lijkt quasi rond. De Nederlander is niet mee op trainingskamp vertrokken richting Oostenrijk en krijgt de tijd om zijn transfer af te ronden. Intussen heeft Ajax zijn vervanger zo goed als beet. (Lees meer)


Verdediger Siebe Van Der Heyden gaat voor Union spelen

Union heeft zijn volgende transfer bekendgemaakt. De club uit 1B haalt de 21-jarige verdediger Siebe Van Der Heyden terug naar ons land. Die was vorig seizoen nog actief in de Nederlandse tweede klasse. (Lees meer)


Atlético Madrid beweert dat Barcelona hen 200 miljoen euro moet

Antoine Griezmann heeft een contract getekend bij Barcelona en de Catalanen hebben 120 miljoen euro overgemaakt aan Atlético Madrid. Zaak afgesloten? Niets is minder waar, want Atlético voelt zich in het zak gezet. Zij vinden recht te hebben op 200 miljoen euro. (Lees meer)


OFFICIEEL: Racing Genk heeft straffe transfer te strikken
Foto: © photonews

Racing Genk haalt uit met de komst van toptalent Ianis Hagi

De kogel is door de kerk: Racing Genk realiseert met de komst van Ianis Hagi een kleine stunt. De Limburgers melden via hun officiële kanalen dat de overgang volledig in kannen en kruiken is. (Lees meer)


Barcelona maakt de komst van Antoine Griezmann wereldkundig

Het jarenlange geflirt tussen Barcelona en Antoine Griezmann is dan uiteindelijk toch tot een geslaagde romance uitgedraaid: de Franse international verlaat Atlético Madrid en trekt naar Catalonië. (Lees meer)


Officieel: Union haalt versterking uit Bundesliga

Union heeft Isaiah Young weten te strikken. Hij wordt door Werder Bremen uitgeleend aan de Brusselaars, die ook een aankoopoptie konden bedingen.


Anderlecht en Standard wilden Brecht Dejaegere van AA Gent, die reageert nu op de zaak

Aan het einde van het seizoen zag het er nog naar uit dat hij zou vertrekken bij KAA Gent, ondertussen liggen de kaarten toch alweer iets anders. (Lees meer)


Transfer Dennis Praet komt in stroomversnelling: "Als alles naar wens verloopt, zal hij hier spelen"

UC Sampdoria zette Dennis Praet enkele dagen geleden in de uitverkoop en heeft nu al een ploeg gevonden die de prijs wil betalen voor de Rode Duivel. (Lees meer)


AS Roma probeert Alderweireld te overtuigen

De gesprekken tussen AS Roma en Toby Alderweireld zijn nog steeds gaande. De Romeinen willen er de verdediger van The Spurs graag bij.


'Publiekslieveling Antwerp op weg naar ... KV Mechelen'
Foto: © photonews

'Publiekslieveling Antwerp Geoffry Hairemans op weg naar ... KV Mechelen'

KV Mechelen zal volgend seizoen dan toch gewoon in 1A spelen en dat zet ook de deuren open voor nog enkele inkomende transfers. Eentje daarvan zit al in een beslissende fase. (Lees meer)


Gesprekken omtrent Lukaku

Een doorbraak is er nog niet, maar Internazionale en Manchester United hadden een positief gesprek over Romelu Lukaku. Dat weet La Gazzetta dello Sport.


Bazoer keert terug naar Nederland

Riechedly Bazoer keert terug naar de Eredivisie. Vitesse neemt het woelwater over van Wolfsburg, waardoor zijn Duits avontuur ten einde is. 


Standard ziet jeugdinternational naar Nederland vertrekken

Jérôme Deom tekent een driejarige overeenkomst bij MVV Maastricht. De jeugdinternational van de Belgische U19 komt over van Standard.


OFFICIEEL: Eupen heeft zijn nieuwe aanvaller beet

Eupen heeft Jon Bautista aangetrokken. De 24-jarige aanvaller komt over van Real Sociedad en zal het komende seizoen voor de Oostkantonners spelen.


Anderlecht werkt mee aan miljoenentransfer, maar zal vervanger moeten zoeken

Anderlecht werkt mee aan miljoenentransfer, maar zal vervanger moeten zoeken

RSC Anderlecht deed aan inkomende zijde al enkele ferme zaken, maar ook aan uitgaande zijde is er een en ander op til. (Lees meer)


Lyon heeft opvolger Ferland Mendy beet

Youssouf Koné is de tweede aanwinst van Olympique Lyon. De 24-jarige speler is de tweede aanwinst van de club. 



Transfernieuws en Transfergeruchten 11/07 Transfernieuws en Transfergeruchten 13/07

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties