OFFICIEEL: Racing Genk heeft straffe transfer te strikken
Clint Vens
| 31 reacties

Racing Genk haalt uit met de komst van toptalent Ianis Hagi

OFFICIEEL: Racing Genk heeft straffe transfer te strikken
Foto: © photonews

De kogel is door de kerk: Racing Genk realiseert met de komst van Ianis Hagi een kleine stunt. De Limburgers melden via hun officiële kanalen dat de overgang volledig in kannen en kruiken is.

De transfersoap rond de zoon van de Roemeense voetballegende Gheorghe Hagi is ten einde. Hagi junior schermde met interesse en aanbiedingen van onder meer Barcelona, Ajax, Spartak Moskou, Anderlecht en Sevilla, maar kiest finaal voor een avontuur bij de Belgische landskampioen.

Recordtransfer

De Limburgers zouden naar verluidt acht miljoen euro neergeteld hebben voor de 20-jarige spelmaker. Daarmee breken ze hun transferrecord van eerder deze zomer dat op naam stond van Theo Bongonda (zeven miljoen euro). 

Hagi tekende een overeenkomst van vijf seizoenen in de Luminus Arena en moet de opvolger worden van Ruslan Malinovski, die dichtbij de uitgang staat bij Racing Genk.

Genk dicht hem alleszins de kwaliteiten hiervoor toe: "Ianis is technisch enorm sterk, tweevoetig, met een uitstekende balaanname en traptechniek. Hij voetbalt creatief, steeds aanspeelbaar, met veel lef en initiatief", valt te lezen op het digitaal huis van de club. 

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Ontvang het voetbalnieuws van jouw favoriete ploeg per mail

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

EK

Nieuwste reacties