Ibrahimovic terug naar Ajax? Hij reageert op gekende stijl: "Dan zou ik beter werk leveren dan iedereen die er nu zit"
Johan Walckiers
Johan Walckiers
| 0 reacties

Zlatan Ibrahimovic sluit een terugkeer naar Ajax niet uit

Ibrahimovic terug naar Ajax? Hij reageert op gekende stijl: "Dan zou ik beter werk leveren dan iedereen die er nu zit"
Foto: © photonews

Zlatan Ibrahimovic zit in de herfst van zijn carrière, maar toch speelt de 37-jarige spits nog wekelijks de pannen van het dak bij LA Galaxy. Toch is hij al bezig met wat hij na zijn carrière gaat doen. En een job als directeur bij Ajax, zijn ex-club, zou hij wel overwegen.

Bij Ajax begon het allemaal voor de grote Zweed. "Normaal gesproken keer ik niet terug naar clubs waar ik al heb gespeeld, maar misschien kan ik na mijn carrière wel directeur worden bij Ajax. Dan zou ik beter werk leveren dan iedereen die daar nu zit”, aldus Ibrahimovic in De Telegraaf

Zijn periode in Nederland was wel een hele mooie. Zijn doelpunten die hij er scoorde, daar denkt hij wel niet te veel meer aan. “Nee, want dat is wie ik ben. Het maken van dat soort goals is normaal voor mij. Ik heb het vooral heel fijn gehad in Nederland. In het begin floten sommige supporters me uit, maar ze huilden toen ik de club verliet. Ik was the last man standing."

"Ajax is nog steeds mijn club in Nederland en ik ben trots dat ik er onderdeel van ben geweest. Zeker als ik zie hoe ze zich nu presenteren in Europa. Ze hebben gedaan wat niemand had verwacht en produceren spelers die ze voorheen altijd produceerden. Prachtig om te zien."

Ontvang het voetbalnieuws van jouw favoriete ploeg per mail

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties