Interview De Sart wil stabiliteit (en play-off 1) vinden bij Kortrijk: "Verschillende aanbiedingen geweigerd"
Redactie
| 2 reacties

Julien De Sart wil nog beter doen met KV Kortrijk

De Sart wil stabiliteit (en play-off 1) vinden bij Kortrijk: "Verschillende aanbiedingen geweigerd"
Foto: © photonews

Julien De Sart heeft de competitie geopend met een loeier van een doelpunt. De middenvelder groeide vorig seizoen uit tot één van de sterkhouders van de competitie: "Ik wil dit seizoen bevestigen", laat hij ons weten.

De Sart had een grote impact op de remonte van De Kerels na de winterstop. "Ik vind dat we onder de radar zijn gebleven. Iedereen sprak over Charleroi, maar wij zijn zevende geëindigd met 43 punten op de teller. Op zes punten van play-off 1 na een redelijk slechte start. We hebben ook bevestigd in play-off 2, alvorens de duimen te leggen tegen de Carolo's. Ik denk dat ik één van mijn beste seizoenen gespeeld heb bij een club die me echt goed ligt", zegt De Sart

Van weggaan bij Kortrijk is dan ook geen sprake. "Ik heb de afgelopen jaren veel gereisd en ik wil nu stabiliteit. Ik ga binnenkort ook vader worden. Ook daarom heb ik verschillende aanbiedingen geweigerd deze zomer. Ik wil bevestigen met Kortrijk. Het is al mijn zevende seizoen bij de profs en nu wil ik profiteren van mijn ervaring", aldus de 24-jarige middenvelder.

De ambities voor dit seizoen zijn dan ook simpel. "Beter doen uiteraard. Kortrijk is een ambitieuze club en de spelers hebben play-off 1 in hun achterhoofd zitten. Ikzelf wil nog beslissender worden met goals en assists. Mijn goal tegen Genk was al een goed begin", knipoogde hij.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties