Uitblinker Holzhauser geniet op het Kiel, maar complete ontsteltenis bij Lokeren: "Een schande, sabotage?"
Kevin Vanbuggenhout
Kevin Vanbuggenhout
| 14 reacties

Administratieve blunder ligt zwaar op de maag bij Lokeren na nederlaag bij Beerschot

Uitblinker Holzhauser geniet op het Kiel, maar complete ontsteltenis bij Lokeren: "Een schande, sabotage?"
Foto: © photonews

De grootste titelkandidaten hebben het seizoen in 1B ingezet en deden dat elk op hun eigen manier. Bij Beerschot kirden ze van de pret na een gave teamprestatie en de uitblinkersrol voor Raphael Holzhauser. Bij Lokeren was een amateuristisch voorval het centrale thema.

De Oostenrijker Holzhauser veroverde harten bij de thuisaanhang met zijn gave traptechniek. Die was zowel te merken bij het doelpunt als bij verschillende andere stilstaande fases. "We hebben veel op de standaardsituaties getraind. Dit zijn meteen drie heel belangrijke punten. We hadden het vroeger kunnen afmaken", had de doelpuntenmaker ook nog een ietwat zelfkritische noot in huis.

We hadden volledige controle 

Al had Holzhauser natuurlijk ook wel gezien dat Beerschot het totale overwicht had. "De focus is er meteen. We hadden de volledige controle over de wedstrijd. Mike Vanhamel heeft slechts twee reddingen moeten doen. Ik heb genoten van de sfeer in het stadion. Ik hoop dat het nog meer het geval zal zijn."

Ik ben 'not amused at all' 

Louis de Vries

De sfeer in het Lokerse kamp was na afloop veel minder en niet enkel vanwege de nederlaag op zich. Er was naar deze match toegewerkt met Jun Amano en Omri Ben Harush in de basis, maar die kregen op wedstrijddag te horen dat ze niet speelgerechtigd waren. Een administratieve blunder? "We gaan dat verder uitzoeken. Ik ben 'not amused at all'", aldus Louis de Vries.

Al zei de voorzitter het nog wel met een glimlach. Die was bij Davino Verhulst helemaal niet te bespeuren. "Da's een schande. Die twee kerels hebben er alles aan gedaan om te kunnen spelen. Ik wil toch even zeggen dat ik met hen meeleef. Wie hiervoor verantwoordelijk is, heeft voor mij afgedaan. Ik weet wie hierachter zit. Is het sabotage? Je zou het bijna denken." Daar zal nog een aardig woordje over gesproken moeten worden...

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Ontvang het voetbalnieuws van jouw favoriete ploeg per mail

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

1e klasse B

Nieuwste reacties