Transfersoap blijft maar duren: nieuwe italiaanse topclub springt in de dans voor Lukaku

Clint Vens
| 8 reacties
Transfersoap blijft maar duren: nieuwe italiaanse topclub springt in de dans voor Lukaku
Foto: © photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Romelu Lukaku is momenteel een 'hot item' op de transfermarkt. Het beloofde land voor onze Belgische recordschutter lijkt Italië te gaan worden. Na de eerdere interesse van Internazionale en Juventus, duikt nu nog een derde kandidaat-koper op vanuit De Laars.

Het is Napoli, de club van collega Rode Duivel Dries Mertens, dat ook hengelt naar de diensten van Lukaku. De Napolitanen zouden volgens Italiaanse media een bod van 70 miljoen euro uitgebracht hebben op 'Big Rom'. 

Spits voor spits

Bovendien willen ze ook Milik betrekken in de deal. Zo hoeft Manchester United ineens niet meer te zoeken naar een vervanger. De tijd dringt immers in Engeland, waar de transfermarkt op 8 augustus sluit. 

Juve leidt de dans

Lukaku geeft echter nog altijd de voorkeur aan Juventus met wie hij op vrijdag een persoonlijk akkoord bereikte voor een jaarsalaris van negen miljoen euro (dat kon u hier lezen op Voetbalkrant.com). 

De Oude Dame moet er wel nog zien uit te geraken met United en ook Dybala twijfelt nog over een overgang naar Old Trafford. Bovendien ligt ook Internazionale nog op de loer. To be continued...

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Premier League

Nieuwste reacties