Geen reden tot paniek bij Felice Mazzu: "We zijn nog aan het opbouwen"
Hannes Van Gael
Hannes Van Gael
| 0 reacties

Felice Mazzu panikeert niet na de mindere start van KRC Genk

Geen reden tot paniek bij Felice Mazzu: "We zijn nog aan het opbouwen"
Foto: © photonews

Ondanks de 3 op 9 en de twee opeenvolgende nederlagen is er geen paniek bij Felice Mazzu. De trainer die de job van Philippe Clement overnam bij de landskampioen wakkerde het vuur wat aan op training.

Tegen Waasland-Beveren moet er zaterdag gewonnen worden om na vier matchen net een voldoende op het rapport te halen. Er moest iets veranderen bij de Limburgers na de twee verliespartijen en dat gebeurde ook volgens Mazzu. Op training toch al.

Hoofd leegmaken

"Ik zag scherpere duels en een hogere intensiteit", legde Mazzu uit bij Het Laatste Nieuws. "Dat is alleen maar positief, maar nu wil ik ook zien dat mijn spelers dat meenemen naar de wedstrijd."

Volgens Mazzu zijn er enkele factoren die meespelen in de mindere start van zijn team. "We hebben geen ideale voorbereiding gekend door de vele afwezigen. We zijn nog aan het opbouwen. Bovendien wordt een landskampioen nu eenmaal anders ontvangen: met een strakke organisatie en een laag blok. Mijn spelers moeten het durven loslaten en met een leeg hoofd naar voor durven stormen", was het advies.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Ontvang het voetbalnieuws van jouw favoriete ploeg per mail

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties