OHL maakt statement na off day in Westerlo: "Dit moet de standaard worden"
Johan Walckiers
Johan Walckiers vanuit Leuven
| 1 reacties

Sascha Kotysch scoorde tegen Beerschot een prachtig doelpunt

OHL maakt statement na off day in Westerlo: "Dit moet de standaard worden"
Foto: © photonews

Dat ze bij OHL slim hebben ingekocht... Ervaring en kwaliteit hebben ze aan de kern toegevoegd. En als één van je aangekochte verdedigers dan nog eens als een volleerde spits begint af te werken, dan heb je een schot in de roos.

Eerst en vooral sorry, we hebben nog geen foto's van Kotysch in OHL-tenue. We kozen dan maar voor de gemaskerde versie van bij STVV. Maar de Duitse verdediger, die perfect Nederlands spreekt, was goed. En hij scoorde een beauty! "Of het mijn mooiste ooit was? Ik zou willen zeggen van niet, maar spijtig genoeg wel", lachte hij. 

"We hebben als ploeg 95 minuten getoond dat we iets wilden rechtzetten na Westerlo. Ik hoop dat de fans dat gezien hebben. We hebben nauwelijks iets weggegeven. Het tactisch plan van de coach werkte perfect. We wisten dat Beerschot snel de diepgang zou willen zoeken. En dat hebben we er helemaal uitgehaald."

Bij Leuven weten ze dat ze dit elke week zullen moeten brengen om mee te doen voor de titel. "Dit moet inderdaad de standaard worden. Dit moeten we week na week brengen", aldus de ervaren verdediger.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Ontvang het voetbalnieuws van jouw favoriete ploeg per mail

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

1e klasse B

Nieuwste reacties