Moeilijkheden genoeg voor STVV: afwezigheid van sterkhouders dreigt de komende weken
Kevin Vanbuggenhout
Kevin Vanbuggenhout
| 1 reacties

STVV gaat Jordan Botaka en Yohan Boli mogelijk moeten missen

Moeilijkheden genoeg voor STVV: afwezigheid van sterkhouders dreigt de komende weken
Foto: © photonews

Er is geen vervolg gekomen aan de stuntzege tegen Standard voor Sint-Truiden op de Bosuil. Maar goed, een 2-0 op Antwerp valt nog te tolereren. De komende weken zal er wel een reactie nodig zijn en dat lijkt nog niet zo evident te worden.

Sint-Truiden kan elke pion goed gebruiken en dreigt het toch zonder enkele belangrijke spelers te moeten stellen de komende weken. De Truienaars moeten in de eerste plaats hopen dat de blessure van Jordan Botaka meevalt. Ruim twintig minuten voor affluiten moest de aanvoerder tegen Antwerp de strijd reeds staken.

Echo voor Botaka

"Hij heeft zijn linkerenkel omgeslagen, waarna er vervolgens een speler van Antwerp over hem heen is gevallen. Jordan gaf aan vrij veel pijn te hebben", liet een woordvoerder van STVV weten. "Maandag wordt er een echo gemaakt in het ziekenhuis, pas dan kennen we de ernst van zijn blessure."

Yohan Boli kreeg in het laatste deel van de wedstrijd nog een tweede geel karton voor een vermeende schwalbe. De aanvaller is sowieso geschorst voor het duel tegen Zulte Waregem, maar wie weet komen ook de matchen nadien in het gedrang. Boli reageerde na zijn uitsluiting immers erg fel. Hoewel dat gezien de omstandigheden begrijpelijk is, kan dat ook nog een staartje krijgen.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties