Supporters Westerlo zijn zeer tevreden over seizoensbegin van hun ploeg: "Daardoor staan we mee aan de leiding"
Nils Wens
| 5 reacties

Westerlo is sterk begonnen aan het nieuwe seizoen

Supporters Westerlo zijn zeer tevreden over seizoensbegin van hun ploeg: "Daardoor staan we mee aan de leiding"
Foto: © photonews

Westerlo is uitstekend aan het seizoen gestart. De club haalde al 9 op 9 en ze spelen ook gewoon mooi voetbal. Het voorbije weekend werd Roeselare met 4-1 ingeblikt. Ook de supporters zien dat het goed is.

Jimmy Mangelschots, voorzitter van supportersclub DE BLUE ARA'S, is tevreden met de huidige gang van zaken. "Je ziet dat de moraal goed zit bij de spelers en we zijn ook gewoon uitstekend gestart."

Westerlo werd vooraf niet gezien als een titelkandidaat, maar er wordt nu toch ook naar hen gekeken. "Beerschot en Lokeren hebben al veel punten laten liggen. Ik denk dat Union de grootste concurrent zal zijn, maar na drie matchen kan je nog niet echt zeggen dat je gaat meedoen voor de titel. Er zijn natuurlijk wel maar 14 matchen, dus de eerste periodetitel zal er snel zijn", aldus Mangelschots.

Sleutelspelers

Volgens Mangelschots gaan er niet veel spelers meer vertrekken. "De club is eerder bezig met extra spelers te halen. Naessens en Rommens zijn weg en ik denk dat er voor de rest niet veel spelers meer zullen vertrekken."

Ze hebben wel nog enkele gerichte versterkingen op het oog. "Er gaan geruchten dat er nog een linkerflank en een spits kunnen bijkomen. Vetokele zal ook nog veel bijbrengen, maar hij moet eerst revalideren."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

1e klasse B

Nieuwste reacties