De tegenstanders van de 1B-ploegen in de Croky Cup
Nils Wens
| 7 reacties

Dit zijn de tegenstanders van de 1B-ploegen in de Croky Cup

De tegenstanders van de 1B-ploegen in de Croky Cup
Foto: © photonews

Komend weekend beginnen de 1B-ploegen aan hun avontuur in de Beker van België. Hieronder vindt u een overzicht.

Leiders Westerlo en OHL nemen het op tegen La Louvière Centre en RFC Wetteren. Geen makkelijke tegenstanders, want La Louvière Centre heeft in de vorige ronde De Kempen uitgeschakeld met 7-2. RFC Wetteren kon pas winnen na penalty's. Ze speelden 1-1 gelijk tegen RE Durbuy, maar de penaltyreeks werd gewonnen door de thuisploeg met 4-2. 

Beerschot heeft misschien wel één van de makkelijkste papieren komend weekend, want zij nemen het op tegen Dikkelvenne. Zij spelen in 2de Amateurs VV A, maar zij schakelden in de vorige ronde Loenhout uit met zware 1-4 cijfers.

Sporting Lokeren krijgt dan weer een moeilijke tegenstander voorgeschoteld. Zij moeten naar het veld van K.S.K Heist. De ploeg uit Eerste Amateurs schakelde Deinze uit na een zeer spannende penaltyreeks. Het werd 7-8.

Andere ploegen

Virton, Lommel en Roeselare spelen tegen Dessel Sport, Temse en RFC Seraing. Dessel Sport won met 4-2 van RWDM47 en ze willen het Virton zo moeilijk mogelijk maken. Ook Temse gelooft in een stunt. Zij wonnen met 1-2 op het veld van Oudenaarde en met Nfor hebben ze een ex-spits uit eerste klasse in de rangen. 

RFC Seraing won met 1-3 op het veld van Dender en zij mogen het dus opnemen tegen Roeselare.  Wie zich afvraagt vaar Union zit. Zij vervangen KV Mechelen in de 16e finales van de Croky Cup. Zij komen pas in actie wanneer de eersteklassers eraan beginnen.

Zien jullie een ploeg uit 1B al falen komend weekend?

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Ontvang het voetbalnieuws van jouw favoriete ploeg per mail

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

1e klasse B

Nieuwste reacties