UPDATE: Anderlecht ziet spits met Belgisch verleden dan toch niet zitten

UPDATE: Anderlecht ziet spits met Belgisch verleden dan toch niet zitten

Met het einde van de transferperiode dat nu toch stilaan in zicht komt, begint te tijd te dringen voor Anderlecht om nog offensieve versterking te halen. Of die er nog komt of niet, is niet meteen duidelijk. Mbaye Diagne wordt alvast geen Anderlecht-speler.

Diagne is niet helemaal een onbekende voor de volgers van de Belgische competitie. De Senegalees stond nog op de loonlijst van Juventus toen hij in januari 2014 verhuurd werd aan Lierse. Een jaar later volgde ook nog een uitleenbeurt aan Westerlo. In januari 2018 belandde de aanvaller in Turkije, eerst bij Kasimpasa en nadien bij Galatasaray.

Twintig treffers bij Kasimpasa

Daar ligt Diagne overigens nog tot 2023 onder contract. Vorig seizoen maakte Diagne nog twintig doelpunten voor Kasimpasa. Bij Galatasaray was er voor hem echter geen basisplaats weggelegd. Dat zou hem aan Anderlecht willen verhuren.

Update: Hij werd in Brussel aangeboden, maar Anderlecht heeft besloten om niet met de speler in zee te gaan. De kans bestaat dat er wel een andere spits alsnog wordt aangetrokken. Zeker is dat evenwel niet.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties