Roeselare leent jonge rechtsachter uit

Redactie
Roeselare leent jonge rechtsachter uit
Foto: © photonews

De geruchten en officiële deals vliegen ons om de oren. Wij zetten alles op een rijtje zodat u tijdens deze mercato niets hoeft te missen!

Roeselare leent jonge rechtsachter uit

Roeselare heeft Arthur Devos voor één seizoen uitgeleend aan de buren van KFC Mandel United. De twintigjarige rechtsachter speelde al vier keer voor de hoofdmacht van Roeselare en hoopt in tweede amateur wat meer speelminuten te verzamelen. 

Transfernieuws en Transfergeruchten 30/08

Michaël Heylen gaat voor FC Emmen voetballen

Na 53 wedstrijden is er een einde gekomen aan het huwelijk tussen Michaël Heylen en Zulte Waregem. De centrale verdediger trekt naar FC Emmen. (Lees meer)


Bruno Fernandes is op weg naar Real Madrid

Real Madrid is al een hele tijd op zoek naar een nieuwe middenvelder en zou die nu zo goed als beet hebben. Paul Pogba of Donny van de Beek wordt het echter niet. (Lees meer)


Ex-speler KV Oostende en Antwerp trekt naar derde amateur

Torhout heeft zich vrijdag versterkt met Baptiste Schmisser. De Fransman belandde in 2009 in België en speelde onder meer voor Antwerp en KV Oostende. Vorig seizoen speelde hij voor Roeselare.

Nu gaat hij dus aan de slag bij Torhout  in de derde amateurklasse. Hij is intussen 33.


AZ toont interesse in Dries Wouters

AZ plaatste zich donderdag ten koste van Antwerp voor de groepsfase van de Europa League. Het speelt dus minstens zes wedstrijden extra en is nog op zoek naar extra versterking. (Lees meer)


Cercle Brugge huurt Lyle Foster en Jonathan Panzo van Monaco

Cercle Brugge heeft vrijdagavond de komst van twee nieuwkomers aangekondigd. De Vereniging huurt twee jongelingen van Monaco (Lees meer)


Waasland-Beveren huurt Fiorin Durmishaj van Olympiakos

Net als Zulte Waregem heeft Waasland-Beveren donderdag een dubbelslag geslagen. Na  Aaron Tshibola hebben de Leeuwen nu ook Fiorin Durmishaj beet. (Lees meer)


Antwerp haalt Mirallas binnen

Antwerp is deze ochtend wakker geworden met een kater: het Europese avontuur is voorbij, terwijl de kwalificatie voor de groepsfase van de Europa League voor het grijpen lag. Goed nieuws is er wel op transfervlak, want Kevin Mirallas heeft getekend. (Lees meer)


Sint-Truiden verwelkomt Seung-woo Lee

Van bij het begin van de competitie weerklinkt in Sint-Truiden de roep om een kwaliteitsinjectie. Daar zou de meest recente aanwinst uit Azië voor moeten zorgen. De Zuid-Koreaanse international Seung-woo Lee komt STVV versterken. (Lees meer)Transfernieuws en Transfergeruchten 29/08 Transfernieuws en Transfergeruchten 31/08

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties