De Neymar-saga: Waarom de Braziliaanse ster dit seizoen gewoon bij PSG blijft
Arjen T'Sjoen
| 1 reacties

Ousmane Dembélé zorgde ervoor dat de transfer van Neymar in het water viel

De Neymar-saga: Waarom de Braziliaanse ster dit seizoen gewoon bij PSG blijft
Foto: © photonews

De terugkeer van Neymar naar FC Barcelona leek deze zomer gewoon een kwestie van tijd. De maandenlange soap kende uiteindelijk geen vervolg en Neymar is nog steeds in Parijs.

Vandaag pakte L'Equipe uit met een artikel waarom Neymar nog steeds bij PSG is. De Franse topclub toonde namelijk interesse in Ousmane Dembélé. De Franse international maakte in Dortmund indruk onder Thomas Tuchel en de twee hebben nog steeds contact.

De Duitse coach wou zijn voormalig poulain dan ook graag in de deal betrekken, maar dat zag Dembélé zelf niet zitten. Het woelwater wil nog steeds per se slagen in Barcelona en wees een overgang naar Parijs dan ook af. Barcelona probeerde nadien toch om Dembélé richting Parijs te duwen door hem te melden dat Neymar zeker zal komen.

Blessure

In de eerste competitiewedstrijd tegen Athletic Bilbao viel Dembélé uit met een blessure. FC Barcelona liet hem 's ochtends in alle vroegte al naar de club komen om te revalideren. De aanvaller liet zich niet van de wijs brengen en bleef uiteindelijk gewoon in de Catalaanse hoofdstad. 

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties