Vertrokken speler verklapt: "Het probleem is fysiek, maar Anderlecht gaat volgend seizoen alles en iedereen kapot spelen"

Manuel Gonzalez
Manuel Gonzalez
| 9 reacties
Vertrokken speler verklapt: "Het probleem is fysiek, maar Anderlecht gaat volgend seizoen alles en iedereen kapot spelen"

Vincent Kompany heeft zijn competitiestart bij RSC Anderlecht helemaal gemist. Toch is alles en iedereen in en rond het Astridpark overtuigd van het project van de Rode Duivel. Ook de vertrokken Sebastiaan Bornauw twijfelt niet.

Sebastiaan Bornauw stond tijdens de competitie-opener van RSC Anderlecht tegen KV Oostende nog op het veld, maar verkaste vervolgens richting 1.FC Köln. Hij zag vanuit Duitsland dat paars-wit amper twee op vijftien haalde. 

"Volgens mij is het momenteel vooral een fysiek probleem", klapt Bornauw uit de biecht. "Ik zeg niet dat de conditie in de voorbereiding is genegeerd, maar veel hebben we niet gelopen. Het voetbal van Kompany vraagt nu eenmaal veel training met bal."

Veel hebben we niet gelopen. Het voetbal van Kompany vraagt nu eenmaal veel training met bal

Sebastiaan Bornauw

Toch staat ook het jeugdproduct van paars-wit achter het project. "Het heeft gewoon tijd nodig. En een spits. Ik heb nog contact met enkele spelers en ze blijven allemaal rustig.  Het wordt een moeilijk seizoen. Maar volgend seizoen speelt Anderlecht alles en iedereen kapot."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties