Deze 10 topspelers zijn ... helemaal vrij

Alexandre Fiammetti
Alexandre Fiammetti
| 4 reacties
Deze 10 topspelers zijn ... helemaal vrij
Foto: © photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

De transfermercato is helemaal achter de rug, maar er zijn natuurlijk nog wel wat koopjes te doen. Gratis zelfs! Want: er zijn nog flink wat spelers die transfervrij zijn.

1) Hatem Ben Arfa

De ex-speler van PSG speelde onlangs nog de finale van de Franse Beker met Rennes, maar is nu einde contract en kan dus een nieuwe club kiezen.

2) Claudio Marchisio

Claudio Marchisio zag zijn contract bij Zenit Sint-Petersburg aflopen en heeft ook geen club meer op die manier, al kan de 33-jarige speler mogelijk wel naar Monaco.

3) Ivan Strinic

Bijna wereldkampioen met Kroatië, maar de linksachter heeft na een jaartje bij AC Milan wel geen club meer. Rest de vraag: kan hij nog helemaal herstellen van zijn blessure?

4) Wilfried Bony

Hij werd genoemd bij onder meer Anderlecht en Lecce, maar de 52-voudige Ivoriaanse international heeft tot op heden nog geen club gevonden. 

5) Yoann Gourcuff

Kent u hem nog? Hij speelde jarenlang aan de Franse top, maar na een jaartje bij Dijon kreeg hij zelfs daar geen contractverlenging meer.

6) Ricardo Montolivo

De 34-jarige middenvelder loopt stilaan op zijn laatste benen. De ex-speler van AC Milan kan met zijn 66 caps wel nog heel wat ervaring bijbrengen. 

7) Jeremy Menez

Club America in Mexico moest hem niet meer hebben, mogelijk komt er nu een terugkeer naar de Ligue 1 van voor Menez.

8) Fabio Coentrao

De 31-jarige Portugees zoekt een nieuwe ploeg na zijn vertrek bij Rio Ave. De linksachter heeft bij onder meer Benfica, Monaco en Real Madrid het mooie weer gemaakt. 

9) Giuseppe Rossi

Van de ene blessure in de andere is hij gesukkeld, waardoor het nog maar de vraag is of Rossi ooit nog zal voetballen. De 32-jarige aanvaller zit al een jaar zonder ploeg.

10) Rolando

Olympique Marseille liet hem deze zomer gaan, de ex-speler van Anderlecht wil nu op zijn 34e op zoek naar een nieuwe club.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

EK

Nieuwste reacties