Reactie OHL-coach Euvrard doet belangrijke vaststelling na 12 op 15

OHL-coach Euvrard doet belangrijke vaststelling na 12 op 15
Foto: © photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Je ploeg vlot zien scoren, regelmatig de nul zien houden en vier van de eerste vijf wedstrijden weten te winnen: daar kan een trainer al eens gelukkig van worden. Vincent Euvrard en OHL zitten mooi op schema. Wat hem nog het meest pleziert, is dat zijn ploeg nu ook meer zijn wil kan opleggen.

Euvrard staat nog altijd stevig met de voeten op de grond. Al kan hij de dominantie die OHL zaterdag aan de dag legde tegen Roeselare wel waarderen. "We zijn goed op weg, maar zijn eigenlijk nog nergens. Wel kunnen we een goede vaststelling doen. In onze vorige matchen deden we het veel meer vanuit het blok en de transitie. Nu hebben laten zien dat we ook dominant kunnen zijn."

Een match in handen nemen, vlot scoren en defensief sterk zijn: OHL bleek het allemaal te kunnen. "We hebben een hoog tempo opgelegd en hebben het thuispubliek verwend. In alle facetten van het spel maken we progressie", maakt Euvrard zich sterk.

Reeks verderzetten

Eens met zware cijfers uitpakken, gaat het vertrouwen dan ook nog meer de hoogte injagen." We zijn heel tevreden met onze vier doelpunten én met de clean sheets." OHL hield al vier keer de nul. "We moeten deze reeks trachten verder te zetten."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

2e klasse

Nieuwste reacties