Gaat nieuwkomer voor de eerste keer starten bij KV Mechelen? "Hij is er fysiek zeker klaar voor"
Nils Wens
| 6 reacties

Hairemans zou kunnen starten voor KV Mechelen

Gaat nieuwkomer voor de eerste keer starten bij KV Mechelen? "Hij is er fysiek zeker klaar voor"
Foto: © photonews

KV Mechelen is uitstekend begonnen aan het nieuwe seizoen en in de laatste minuten op "Deadline Day" wisten ze Geoffry Hairemans nog weg te halen bij Antwerp. De middenvelder zou dit weekend voor de eerste keer kunnen starten.

KV Mechelen speelt dit weekend tegen AA Gent. Vorig seizoen speelden beide clubs tegen elkaar in de finale van de beker van België, maar volgens Vrancken is er sindsdien wel wat veranderd, zo vertelt hij in Gazet van Antwerpen. "Vorig seizoen was AA Gent al favoriet in de beker, maar ze hebben in de zomer heel wat versterkingen gehaald."

Bij KV Mechelen zou nieuwkomer Hairemans in de basis kunnen staan. "Het zou kunnen dat hij op de positie van Engvall start, maar dan wel op zijn eigen manier", benadrukt Vrancken. "Ook op de flank kan hij spelen. Hij is er alvast fysiek klaar voor dankzij de stevige voor­bereiding van Bölöni."

Vanlerberghe

Er is nog goed nieuws voor KV Mechelen, want Vrancken kan opnieuw beroep doen op enkele centrale middenvelders. Vranckx, Van­lerberghe en Van Damme zijn opnieuw fit. Vanlerberghe zou meteen in de basis kunnen starten. Voor Van Damme komt een basisplaats te vroeg. 

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Ontvang het voetbalnieuws van jouw favoriete ploeg per mail

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties