Mbokani is duidelijk over Anderlecht: "Ik vind mezelf de ideale spits voor hun systeem"
Nils Wens
| 16 reacties

Mbokani vindt zichzelf de ideale spits voor Anderlecht

Mbokani is duidelijk over Anderlecht: "Ik vind mezelf de ideale spits voor hun systeem"
Foto: © photonews

Morgen staat een zeer mooie wedstrijd op het programma in de Jupiler Pro League, want Antwerp moet namelijk op bezoek bij Anderlecht. Een speciale wedstrijd voor Mbokani, want hij speelt natuurlijk tegen een ex-club.

Mbokani heeft mooie herinneringen aan Anderlecht. "Ik heb daar mooie tijden beleefd. Daar ben ik mijn carrière in België begonnen. Als ik scoor, ga ik niet juichen. Vorige keer heb ik het ook niet gedaan", aldus Mbokani in Het Nieuwsblad

Mbokani was deze zomer bijna van Anderlecht, maar de looneisen vormden een struikelblok. Hij is namelijk al 33 jaar, maar volgens Mbokani is dat geen reden. "Leeftijd staat voor mij gelijk aan ervaring. Bij Anderlecht heb je ook spelers als Kompany en Nasri."

Ideale spits

Mbokani vindt zichzelf de ideale spits voor een club als Anderlecht. "Ik ben de ideale spits voor hun systeem, want ik kan de bal bijhouden en dribbelen. Het maakt eigenlijk ook niet uit, want ik speel niet voor Anderlecht. Uiteraard wil ik zondag tonen dat ik sterker ben dan mijn tegenstander", aldus een strijdvaardige Mbokani in Het Nieuwsblad.  

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties