Onfortuinlijke Vukovic doet zijn verhaal: "Uitgerekend bij mijn laatste box jump"
Johan Walckiers
Johan Walckiers
| 3 reacties

Danny Vukovic doet het verhaal over zijn blessure

Onfortuinlijke Vukovic doet zijn verhaal: "Uitgerekend bij mijn laatste box jump"

Op 30 juli van dit jaar beleefde Danny Vukovic zijn grootste nachtmerrie. Tijdens de training scheurde hij zijn achillespees af en meteen was de droom om in de Champions League te spelen weg. "Mijn bewondering voor mensen met een fysieke beperking is de laatste maand alleen maar groter geworden."

Vukovic had het er uiteraard moeilijk mee, vraag het maar aan zijn familie. "De tijd doodde ik met Netflix en Call of Duty op de PlayStation, ik ben stilaan onklopbaar geworden. Vraag maar aan Jere Uronen", vertelt hij in HLN. "Nu ik van dat gips verlost ben, heb ik opnieuw een doel. Ik ben terug op de club, ik praat weer met de makkers. It lifts the spirit."

Die bewuste training was niets speciaal, maar ineens... "Ik deed de oefeningen die ik al 2,5 jaar doe sinds ik hier ben. De box jumps, waarbij ik vanuit stilstand op een box van één meter spring. Uitgerekend bij mijn laatste sprong voelde het alsof ik een harde trap kreeg achteraan op mijn been. Een ex-ploegmakker had me het gevoel van een afgescheurde achillespees beschreven en het klopt helemaal", doet hij het verhaal.

En dus mist hij de hele Champions League-campagne. "In het clubvoetbal is dat de grootste competitie die er is, zonder twijfel. Het is een ontgoocheling dat ik er niet bij zal zijn, maar ik troost mij met de gedachte dat ik de ploeg wel geholpen heb om in de Champions League te geraken."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Ontvang het voetbalnieuws van jouw favoriete ploeg per mail

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties