Xavi heeft wel heel verrassende opvolger voor Messi en Ronaldo in gedachten
Johan Walckiers
Johan Walckiers
| 5 reacties

Xavi denkt dat Raheem Sterling de beste speler ter wereld kan worden

Xavi heeft wel heel verrassende opvolger voor Messi en Ronaldo in gedachten
Foto: © photonews

Lionel Messi en Cristiano Ronaldo zijn zonder twijfel de twee beste spelers ter wereld. Maar ze worden ook al een dagje ouder en gaan geen tien jaar meer meegaan. Maar Xavi, de voormalige Barcelona-middenvelder, ziet de jeugd opstaan.

Messi en Ronaldo zijn al ontzettend lang dominant aanwezig in de Voetballer van het Jaar-verkiezingen, het is moeilijk om de tijd voor hen nog voor de geest te halen”, zegt Xavi in de Daily Mirror. “In mijn optiek is Messi de beste speler ooit en hoewel ze beiden nog op topniveau acteren, er komt een tijd dat een opvolger zich aandient.”

“Wat dat betreft denk je aan jonge spelers die in de toekomst kunnen worden verkozen tot beste speler ter wereld. Daarbij denk ik aan Neymar, Kylian Mbappé, Mohamed Salah en natuurlijk ook Raheem Sterling. Ik denk dat Sterling de beste papieren heeft om uit te groeien tot de allerbeste speler ter wereld. Hij is altijd al een goede en gevaarlijke speler geweest en onder Pep is hij een van de beste spelers ter wereld geworden."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Ontvang het voetbalnieuws van jouw favoriete ploeg per mail

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

EK

Nieuwste reacties