Lois Openda positief over zijn match en ambitieus over zijn toekomst: "Vechten voor een basisplaats"
Hannes Van Gael Alexandre Fiammetti
Hannes Van Gael en Alexandre Fiammetti vanuit Brugge
| 18 reacties

Lois Openda was tevreden over zijn invalbeurt tegen Galatasaray en hoopt op een basisstek bij Club Brugge

Lois Openda positief over zijn match en ambitieus over zijn toekomst: "Vechten voor een basisplaats"
Foto: © photonews

Als invaller kon Lois Openda niet voorkomen dat de match tussen Club Brugge en Galatasaray eindigde zonder doelpunten. De aanvaller kwam nochtans in stelling.

Lois Openda wil enkel de positieve zaken meenemen na de puntendeling in de Champions League. "We zijn een beetje teleurgesteld omdat we de punten niet thuis konden houden, maar we blijven ook niet met lege handen achter na onze openingsmatch. De prestatie was goed, maar in de afwerking lieten we het afweten", was zijn analyse.

Club domineerde Galatasaray met momenten en daar heeft de aanvaller wel een verklaring voor. "Dankzij vorig seizoen hebben we al wat ervaring in de Champions League en op het hoogste niveau. Daarin hebben we geleerd dat alles van details kan afhangen."

Ten slotte oordeelde Openda over zijn eigen prestatie. "Ik denk dat ik tijdens mijn invalbeurt toch enkele mooie dingen heb laten zien. Het waren 30 goeie minuten langs mijn kant en ik krijg steeds meer speelminuten. Ik zal hard blijven werken om een basisplaats af te dwingen", klonk hij strijdvaardig. 

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Ontvang het voetbalnieuws van jouw favoriete ploeg per mail

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties