Max Eberl: "Complete offday van Borussia Mönchengladbach"

Max Eberl: "Complete offday van Borussia Mönchengladbach"

Borussia Mönchengladbach ontwaakte deze ochtend met een kater van jewelste. De Duitse club kreeg donderdag in de Europa League een droge 0-4 om de oren van het onbekende Wolfsberger AC. "Ik denk dat sommige spelers niet goed geluisterd hebben", aldus Max Eberl.

Europa trok grote ogen bij het zien van de uitslag tussen Borussia Mönchengladbach en Wolfsberger AC. De onbekende Oostenrijkers freewheelden naar een verdiende 0-4-zege in het Borussia-park.

“Het was een complete offday”, beweert sportdirecteur Max Eberl bij RTL Nitro. “Vooraf was ik ervan overtuigd dat we er het beste van zouden maken. Ik mag hopen dat niemand Wolfsberger AC onderschat heeft. We dachten dat we die Oostenrijkers even van het veld zouden spelen.”

Kritiek op de coach of spelers in het bijzonder wil de Borussiasportdirecteur niet uiten. “Marco Rose heeft drie dagen op de agressiviteit van de tegenstander gewezen. We moeten nu geen aparte spelers met kritiek overladen, de voltallige ploeg heeft gefaald. Hieruit moeten we lessen trekken. Ik heb vandaag weinig positiefs gezien.”

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Europa League

Nieuwste reacties