De Vlieger: "Te weinig kwaliteit bij Anderlecht voor Play-off 1"
Redactie
| 52 reacties

De Vlieger ziet dat Anderlecht niet meer opbouwt van achteruit

De Vlieger: "Te weinig kwaliteit bij Anderlecht voor Play-off 1"
Foto: © photonews

De manier waarop Anderlecht bij Club Brugge van de mat werd gespeeld, laat de analisten niet onberoerd. Ook Geert De Vlieger had zijn mening klaar na de 2-1-nederlaag van paars-wit in Jan Breydel. "Het had gerust 7-2 kunnen zijn", beweert de Oost-Vlaming.

Anderlecht werd vooral in de tweede helft op bezoek bij Club Brugge onder de voet gelopen. “Alle dingen waarom Anderlecht geloofd werd, durven en willen voetballen van achteruit, dat hebben ze nu los gelaten. Wat blijft er dan op dit moment nog over? Buiten een ploeg die helemaal zoekende is en heel weinig laat zien”, aldus een kritische Geert De Vlieger bij Sports Late Night.

Vooral de paars-witte verdediging zag er enkele keren niet goed uit. “Hun nieuwe defensie is niet op elkaar ingespeeld. Bij het eerste tegendoelpunt, stapt Sandler vooruit en de andere verdedigers stappen achteruit. Zij zouden in de dekking moeten gaan, maar vangen niemand op.”

"Bij Anderlecht heeft niemand oog voor de tegenstander. Dat zijn dingen die niet zouden mogen gebeuren. Er zijn nog wel meer van dit soort grove fouten gemaakt. Je mag dan wel met talent in de ploeg spelen, maar qua stabiliteit stelt het niets voor. Dit Anderlecht heeft te weinig kwaliteit voor Play-off 1", toont De Vlieger zich bijzonder streng voor zijn ex-ploeg.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties