Guardiola: "De Bruyne heeft duidelijk toekomst"
Nico Wieme
| 18 reacties

Guardiola is blij dat hij weer over zijn beste middenvelder kan beschikken

Guardiola: "De Bruyne heeft duidelijk toekomst"

Kevin De Bruyne dirigeerde afgelopen weekend Manchester City naar een vooroorlogse 8-0-overwinning tegen Watford. Er konden bij Pep Guardialo na afloop zelfs grappen af over onze landgenoot. "Hij was vrij goed, niet?"

Kevin De Bruyne onderstreepte zijn grote vorm nog maar eens tegen Watford. De Drongenaar is niet voor niets de assistkoning en creëert kansen bij de vleet. Tot groot jolijt van Pep Guardiola. “Die jongen heeft duidelijk toekomst”, grapte de Spanjaard achteraf op de persconferentie.

Daarna werd de Citycoach toch weer ernstig. “Kevin is bij momenten een speciale speler. Hij ziet soms zaken die anderen op het veld niet zien. Zelfs de mensen ernaast niet altijd. Soms jaagt hij ook mij op de kast. Soms verspeelt hij de bal zo simpel. Dan vraag ik me af: hoe kan iemand met zijn kwaliteiten en zijn vista de bal zo makkelijk weggeven?”

“Het hangt ook van zijn humeur af. Soms is hij boos of niet blij met hoe de zaken lopen en dan durft het wel eens mis te gaan. Maar die ongelooflijke en fantastische Kevin, zoals we die nu zien, hebben we natuurlijk hard gemist. Ik ben blij dat hij terug is. Hij is een speciale speler. Ik ben enorm content dat we weer op hem kunnen rekenen”, aldus nog Guardiola.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Ontvang het voetbalnieuws van jouw favoriete ploeg per mail

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Premier League

Nieuwste reacties