Reactie OHL-coach Euvrard prijst zich gelukkig met enorme troef: "Geen champagnevoetbal"

OHL-coach Euvrard prijst zich gelukkig met enorme troef: "Geen champagnevoetbal"
Foto: © photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Het was niet het beste OHL dat aan het werk was in de thuiswedstrijd tegen Lommel. Dat zag ook Vincent Euvrard. Tegelijk toonde de wedstrijd meteen het voordeel aan dat OHL heeft ten opzichte van andere ploegen: wisselmogelijkheden voor de coach.

"Ik vond ons de eerste vijf minuten heel sterk starten. Nadien werden we ongeduldig. Zij konden hun geliefkoosde spel spelen. We hadden minder controle dan we zouden willen. We zijn wel blijven knokken en zijn met twee spitsen gaan spelen. Met die bezetting zetten we druk op hun zestienmeter. We maakten op het einde dan die dik verdiende goal", constateerde Euvrard na het binnenhalen van de nieuwe driepunter.

Het is niet met elf dat je titels gaat winnen 

De 37-jarige trainer greep inderdaad in met de inbreng van Tucic, Aguemon en Perbet. Die laatste zorgden voor de winnende treffer. Kehli bleef dan ook nog op de bank. Kortom: OHL heeft wel wat spelers om van de bank te brengen. "Dat is heel belangrijk. Een team kan toch proberen om zich op je in te stellen. Het is niet met elf dat je titels gaat winnen. We gaan twintig man of meer nodig hebben."

Op die manier kunnen de Leuvenaars dus ook lastige wedstrijden tot een goed einde brengen. Dan is het niet zo erg als het spelpeil globaal genomen eens een keertje minder was. "Het was geen champagnevoetbal. De laatste twee weken waren we niet op hetzelfde niveau als in de drie weken voordien, maar we zitten er ook niet heel ver af." 

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

2e klasse

Nieuwste reacties