Benat San José klaar voor belangrijke match: "We verdienen het niet om laatste te staan"

Benat San José klaar voor belangrijke match: "We verdienen het niet om laatste te staan"
Foto: © photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Eupen is momenteel de rode lantaarn in de Jupiler Pro League, met amper drie punten. Evenveel als Waasland-Beveren en Cercle Brugge, maar de Pandas hebben een slechter doelpuntensaldo.

Eupen behaalde woensdag zijn eerste zege van het seizoen. Het klopte Cappellen uit Tweede Amateur na strafschoppen en bereikte zo de achtste finales van de Beker van België. "We wilden kost wat kost de volgende ronde bereiken. Daar zijn we in geslaagd, maar het was zeker niet gemakkelijk", vertelt Eupen-trainer Benat San José in het wekelijkse persmoment. "Veel 1A-clubs hebben het zeer zwaar gehad deze week. Maar het is goed dat sommige andere spelers speelminuten hebben gekregen", aldus San José.

Eupen staat momenteel op de zestiende plaats in de Jupiler Pro League, na drie gelijke spelen en vijf nederlagen. De Pandas trekken zaterdag naar het Jan Breydelstadion voor de wedstrijd tegen Cercle Brugge. Een zespuntenmatch tussen twee laag geklasseerde teams.

"Ik vind niet dat we staan waar we verdienen te staan. We zouden hoger moeten staan, maar het is de realiteit. Toch moeten we zaterdag tonen tot wat we in staat zijn. Ik heb alvast vertrouwen in mijn spelers, die er altijd vol voor gaan en hard werken. We beleven een moeilijke start, maar ik ben ervan overtuigd dat het weldra zal kantelen", besluit Benat San José.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties