Preud'homme : "Een kopie van de match van vorig jaar"

Kevin Vanbuggenhout Jordan Horwood
Kevin Vanbuggenhout en Jordan Horwood vanuit Sclessin
| 1 reacties
Preud'homme : "Een kopie van de match van vorig jaar"
Foto: © photonews

De Zebra's zijn voor de tweede keer op rij met een punt aan de haal gegaan op Sclessin, door laag te verdedigen en veel impact te hebben op de duels. Het was soms op de limiet.

"Deze match is een kopie van vorig jaar, toen het 0-0 bleef. We hebben geprobeerd te voetballen en kansen te creëren, maar zijn gestuit op een zeer solide organisatie", erkende Michel Preud'homme. "We hebben niet de match gespeeld die we wilden spelen, enerzijds door Charleroi en enerzijds doordat we niet aan het tempo gespeeld hebben waar we aan kunnen spelen."

Vreemd dat we slechts vijf minuten blessuretijd kregen

Standard drukte wel, maar Charleroi kraakte enkel op een stilstaande fase. "In de tweede helft deden we het beter. We hebben de kansen gehad om te scoren. De ploeg ging nog op zoek naar de zege na de gelijkmaker en zonder de terugkeer van Diagne op de kopbal van Zinho, hadden we het nog gehaald."

Het spel lag ook constant stil en dat bemoeilijkte de zaak. "Het is in elk geval vreemd dat we slechts vijf minuten blessuretijd kregen en geen acht zoals in Sint-Truiden, met al die spelonderbrekingen."

Dat is niet het enige wat Michel Preud'homme stoorde. "We hebben een fluitsignaal gehoord voor het doelpunt van Charleroi. De scheidsrechter zegt dat hij niet gefloten heeft, maar verschillende spelers en wij ook op de bank hebben iets gehoord. In elk geval hadden we dit doelpunt niet mogen incasseren. Het was Morioka die kopte, niet Nicholson."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties