Courtois reageert op kritiek: "Moest het nu nog van Casillas komen..."

Courtois reageert op kritiek: "Moest het nu nog van Casillas komen..."
Foto: © photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Real Madrid draait nog niet en dat is misschien goed nieuws voor Club Brugge. De Spaanse kranten sparen hun kritiek op de Koninklijke ook niet. Thibaut Courtois is daar ook niet aan ontsnapt.

Courtois moest zelf Eden Hazard in bescherming nemen. Die werd een kwartier voor tijd in de Madrileense derby gewisseld. "Iedere speler wordt hier met een vergrootglas bekeken. Als er dan eentje minder speelt, volgt de kritiek meteen. Ja, hij kan beter. Maar hij is vier weken geblesseerd geweest. Beetje bij beetje zal hij weer op niveau ­komen en ik ben er zeker van dat we binnenkort de beste Hazard zullen zien", aldus Courtois in Het Nieuwsblad.

Zelf ontsnapt hij er ook wel niet aan. "Ah, of de kritiek nu over Eden of over mij gaat, we lezen dat nooit. Hoewel, na PSG liet mijn woordvoerder me toch eens lezen wat er allemaal over mij geschreven wordt. Lekker makkelijk natuurlijk om een doelman te bekritiseren nadat hij enkele doelpunten heeft geslikt."

"Meestal komen die commentaren dan nog van mensen die nooit in doel hebben gestaan. Mocht Iker Casillas nu zeggen dat ik op een bepaalde bal beter had moeten doen, dan zou ik dat nog accepteren, maar de rest heeft geen idee."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Champions League

Nieuwste reacties