Anderlecht rekent sneller dan verwacht op Vanden Borre
Johan Walckiers
Johan Walckiers
| 49 reacties

Anderlecht hoopt dat Anthony Vanden Borre snel speelklaar zal zijn

Anderlecht rekent sneller dan verwacht op Vanden Borre
Foto: © photonews

Anderlecht heeft een probleem op de rechtsback. Killian Sardella (17) is nog niet klaar voor het grote werk en heeft problemen om zich het tempo eigen te maken. De opties zijn echte niet dikbezaaid. Enter... Anthony Vanden Borre.

Het klinkt steeds luider op Neerpede dat het niet lang zal duren voor Vanden Borre zijn aansluitingskaart (beetje ouderwetse term, maar goed) zal tekenen. Op dit moment is hij individueel aan het werken in de fitness en traint soms mee met de beloften. Maar er wordt ook al gefluisterd dat ze hem snel wedstrijdfit voor de A-kern willen krijgen.

Sardella viel tegen Antwerp en Club Brugge door de mand. Dat is geen schande, want het was absoluut nog niet voorzien dat de als centrale verdediger opgeleide jongen nu al een vaste titularisplaats ging krijgen. Maar nood breekt wet. Maar in Neerpede hoopt men hard dat Vanden Borre snel klaar zal zijn.

Vierde voetballeven

De ervaren rechtsachter heeft de afgelopen vier jaar wel amper matchen gespeeld, maar staat scherper dan hij ooit gestaan heeft, klinkt het. Zijn fysieke testen waren gelijkaardig met de meesten die een hele voorbereiding achter de rug hadden. Zijn talent zal hij ook wel niet kwijt zijn, maar matchritme opdoen is nu de grootste betrachting.

Ook bij de beloften moet hij echter aangesloten zijn en dat is - naar verluidt - nog niet gebeurd. In ieder geval is het wel vreemd dat Anderlecht nu al moet gaan rekenen op een speler die aan zijn vierde voetballeven toe is. Een geslaagde transferzomer kan je het tot dusver niet noemen...

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties