Spaanse pers legt Erwin Lemmens (keeperstrainer Rode Duivels) op de rooster: "Bij ons haalt hij altijd zijn hoogste niveau"

Spaanse pers legt Erwin Lemmens (keeperstrainer Rode Duivels) op de rooster: "Bij ons haalt hij altijd zijn hoogste niveau"

De Belgen van Real Madrid zijn het middelpunt van de belangstelling in de Spaanse voetbalpers. Woensdag ging Marca polsen bij Erwin Lemmens, keeperstrainer van de nationale ploeg, wat er aan de hand zou kunnen zijn bij Eden Hazard en Thibaut Courtois.

In de eerste plaats vroegen ze bij Marca over de doelman van Real Madrid. "De goals van gisteren waren erg vreemd", liet Erwin Lemmens woensdag optekenen. "Bij die eerste weet ik zelfs niet hoe hij erin ging. Ik zie wel dat Real Madrid nog altijd zoekende is."

De kritiek op de Belgische nationale nummer 1 neemt wekelijks toe. "Ze moeten Courtois anders behandelen, want het is een speciale kerel. Het is ook vreemd, want bij ons (de nationale ploeg, red.) haalt hij altijd zijn hoogste niveau. Waarom zou hij zaterdag niet spelen? Gisteren werd hij gewisseld vanwege een ziekte."

Wat Hazard betreft predikt Lemmens geduld. "Hij heeft tijd nodig. Maar Madrid is de grootste club ter wereld en dan is het normaal dat ze jongens meteen na hun komst willen zien schitteren."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Champions League

Nieuwste reacties