Percy Tau over zijn 'dubbelleven', de grote achterban en Dion Cools

Hannes Van Gael
Hannes Van Gael
| 3 reacties
Percy Tau over zijn 'dubbelleven', de grote achterban en Dion Cools
Foto: © photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Percy Tau heeft niet veel tijd nodig gehad om zich in de blauw-zwarte harten te spelen. Maar hij is meer dan alleen een voetballer.

Zo vindt hij naast zijn drukke voetbalagenda ook nog tijd om te studeren. Percy Tay is gediplomeerd marketeer en nu gaat hij voor een postgraduaat in 'management'. "Als je goed time-managet, dan moet je niet veel zelf doen", legde hij uit in Het Nieuwsblad.

"Ik heb twee levens en die hebben niets met elkaar te maken. Je kan ook niet altijd stervoetballer zijn." En een ster dat is hij, zeker in Zuid-Afrika. De sociale mediakanalen van Club Brugge worden overstelpt met reacties en vragen over Percy tau.

Dion Cools

"Ik weet niet waarom ze zo fanatiek zijn. Ze zijn dol op landgenoten die het gemaakt hebben in het buitenland. Ik ben hun rolmodel en hun inspiratie. Het is erg leuk om hun steun te krijgen", was hij geflatteerd.

Ten slotte ging het ook nog over... Dion Cools. "Van de spelers was hij het die zich om mij bekommerde. Toen ik rood pakte tegen Kiev, iets wat ik absoluut wou vermijden in mijn carrière, maakte hij er grapjes over. De kaart was zuur, maar hij deed me weer lachen", aldus Tau.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties