Reactie Thibault Peyre: "We hoeven niet langer terug naar achter te kijken"

Nils Wens
| 0 reacties
Thibault Peyre: "We hoeven niet langer terug naar achter te kijken"
Foto: © photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

KV Mechelen staat tijdelijk op de vierde plaats in het algemeen klassement na een overwinning (0-2) tegen Eupen gisterenavond.

Ondanks het feit dat KV Mechelen vanaf de veertigste minuut tot tien werd teruggebracht, won KV Mechelen met 0-2 in Eupen. "We zijn allemaal zeer tevreden, want buiten het resultaat, moet dit de manier zijn hoe we moeten spelen. Het tweede doelpunt was een grote voldoening," zei Thibault Peyre na de wedstrijd.

Na de pauze wilde KV Mechelen niet in de val lopen. "We wisten dat ze alles zouden geven. We wilden niet al te defensief spelen en in de val lopen," zei de Fransman voordat hij verwees naar de zware nederlaag tegen Brugge afgelopen weekend. "We hadden het deze week over de klap tegen Brugge. Zij zijn gewoon het beste team in België. Toch wilden we dit moment niet opnieuw beleven. Het is hard om vijf doelpunten te slikken tijdens een match. We wilden reageren en we hebben het goed gedaan."

KV Mechelen is gepromoveerd en staat nu in de top 6 na tien speeldagen in de Belgische competitie. "Het eerste doel is om het te handhaven.... Vanuit boekhoudkundig oogpunt hoeven we niet meer terug te kijken. Ik ben niet al te verbaasd over deze voorlopige vierde plaats, eigenlijk. De selectie is niet te veel veranderd en we kennen elkaar allemaal heel goed. In 1B liepen we voor op de middenmoot. En nu bewijzen we dat we onze plaats in 1A hebben. Dus niet al te verbaasd, maar er is nog een lange weg te gaan, we moeten blijven werken," concludeerde Thibault Peyre.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties