Dit is ons Team van de Week!

Redactie
| 12 reacties
Dit is ons Team van de Week!
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Het nieuwe seizoen is helemaal begonnen en dus gaan we ook dit seizoen zoals steeds op zoek naar een team van de week.

Doel

In doel posteren we deze week Nordin Jackers. Hij hield zowel bij 2-1 als bij 3-1 de bezoekers meermaals af, goed voor de eerste overwinning van Waasland-Beveren dit seizoen. Ook Bodart deed het goed in Antwerp.

Verdediging

Achterin kiezen we deze week voor een driemansdefensie. Naast Clinton Mata kunnen we nu echt wel niet meer, hij blijft week na week op hoog niveau spelen en stak opnieuw enkele spitsen in de achterzak, waar al veel volk zit. Peyre hield goed stand achterin bij Mechelen, D'Haene had opnieuw heel wat aanvallende impulsen in samenspraak met Mboyo.

Middenveld

Op het middenveld was Jordi Vanlerberghe naast zijn doelpunt ook gewoon de drijvende kracht van KV Mechelen in Eupen, terwijl Chadli en Dierckx voor Anderlecht en Waasland-Beveren de motoren waren richting een heel belangrijke en deugddoende overwinning.

Aanval

Voorin posteren we op de flanken Mboyo en Bruno. De eerste deed het prima voor Kortrijk en was dé aangever voor Hornby, de tweede scoorde liefst twee keer tegen ex-ploeg Cercle Brugge. Ook naast Emond (2 goals in Antwerp) en een heerlijk voetballende Dennis tegen Gent konden we niet heen, al doen we daarmee Hornby, Storm, Larin en Onuachu eigenlijk oneer aan - er zijn maar 11 plaatsjes.

Dat levert dan onderstaand elftal op:

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties