Filip Joos over de titelstrijd in Engeland: "Zonder Kevin De Bruyne is Manchester City een bleke versie van zichzelf"
Arjen T'Sjoen
| 5 reacties

Liverpool heeft in de Premier League een voorsprong van 8 punten

Filip Joos over de titelstrijd in Engeland: "Zonder Kevin De Bruyne is Manchester City een bleke versie van zichzelf"
Foto: © photonews

Komend weekend gaat Manchester City op bezoek bij Crystal Palace. De landskampioen heeft een achterstand van acht punten op FC Liverpool en kan eigenlijk geen punten meer verliezen als het nog droomt van de titel.

Filip Joos reageerde bij Sporza op de titelstrijd in Engeland: "Het is nog te vroeg om te zeggen dat Liverpool helemaal los is, maar het is wel alarmerend voor Manchester City en vooral de manier waarop dan. Zonder Kevin De Bruyne is Manchester City op dit moment een bleke versie van zichzelf. Intrinsiek hebben ze wel de beste voetballers."

Ook het vertrek van Kompany laat volgens Joos zijn sporen na: "Ik denk dat ze op dit moment wel spijt hebben dat hij vertrokken is. Ze missen een fitte Kompany want achterin zijn er de grootste problemen." Is het voor Pep Guardiola het seizoen te veel? "Dat kan. Het is de beste ter wereld, maar hij is wel veeleisend. Bij Bayern is hij uiteindelijk ook na drie seizoenen vertrokken. Nu is het bij City allemaal wat minder overtuigend en dat is toch een teken aan de wand." 

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Ontvang het voetbalnieuws van jouw favoriete ploeg per mail

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Premier League

Nieuwste reacties